PULS GREVERUD

Puls Greverud er treningsstudioet for deg som ønsker et rolig lokalt treningsstudio med et voksent klientell. Det er maks 250 medlemmer, alle 25 år og eldre, som får bruke dette senteret slik at du ikke skal oppleve et treningsstudio som er overfylt. Vi holder åpent fra 5 til 23 de fleste dagene, slik at du kan trene når det passer deg. Puls Greverud består av et senter på 250kvm, og inkluderer et treningsstudio med nytt og funksjonelt treningsutstyr, i tilegg til toalett og garderober. Senteret er ubemannet hele åpningstiden.


Det er ikke gruppetimer på Puls Greverud, men om du tegner medlemskapet FolloPuls+ vil du få tilgang også til Puls Langhus og Puls Trollåsen der du kan delta på gruppetimer. Puls Greverud ligger sentralt plassert på Greverus Senter, bare 2 minutter fra Greverud stasjon. Ta deg en kaffe i sittekroken vår før eller etter trening, og kombiner gjerne en treningsøkt med tilbudet ellers på Greverud Senter.


Puls Greverud er ikke et hardt treningsstudio, og du trenger ikke å være godt trent eller ha kompliserte mål med treningen for å trene hos oss. De fleste skal finne det de trenger av utstyr hos oss, men det er ikke lagt til rette for bodybuilding eller styrkeløft. Merk: Det er ikke lov å slippe utstyr i gulvet hos oss.


Det følger med en time med personlig trener når du melder deg inn. Dette gir deg et så godt som mulig grunnlag for å få mest mulig ut av treningen din hos oss.


Bli medlem på Puls Greverud om du ønsker å trene på ”ditt eget” lokale treningssenter.


Vi sees på trening.
Hilsen oss i Puls Follo.